ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ ОТ БОРСА БГ УЧЕБНИК

Избор на артикул
Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за нови и употребявани учебници на БГ Учебник Ви предлага бърз и лесен начин за поръчка от интернет. В секция "Учебници" можете да намерите всички предлагани артикули, подредени по класове, предмети и издателства с указани цени, автори и вид подготовка.


Поръчка на артикул
След като сте избрали учебник или помагало от онлайн магазина, натиснете бутона "Поръчай онлайн" и изберете желаната от Вас бройка. След това попълнете кратката форма с информация за Вас (за да е валидна поръчката, трябва всички полета да са коректно попълнени). Поръчки без телефон за обратна връзка не могат да бъдат изпълнени.

Ако изберете да направите своята поръчка по телефон, имейл или скайп - наш консултант ще Ви изслуша и ще запише Вашата поръчка. Нужните данни, за да е валидна поръчката са:

» Вашите имена
» Вашият адрес
» Вашият телефон
» Вашият мейл


Доставка и плащане
Доставките от онлайн магазина на БГ Учебник се извършват чрез куриерска фирма. След като сте направили поръчка и сте получили потвърждение от нас, до 2 работни дни ще получите пратката на посочения от Вас адрес. Плащането се извършва с наложен платеж при получаване на пратката. Цената на доставката за София е 3 лв., а за цялата страна - 4 лв.

ПОРЪЧАЙ СЕГА
Поръчайте всички нови и употребявани учебници онлайн от bguchebnik.com