Архив за юли, 2012

Uchebnici-borsa.com – първият онлайн магазин за употребявани учебници

15.07.2012

www.uchebnici-borsa.comОнлайн магазинът uchebnici-borsa.com е първият сайт, който предлага употребявани учебници в интернет. Той е стартира в началото на 2011 г. като част от БГ Учебник – най-голямата борса за нови и употребявани учебници в София. Тъй като сайтът е online, спокойно можем да кажем, че той е най-голяма борса за учебници втора употреба в България, тъй като в него учебници и учебни помагала могат да се поръчват от всеки, независимо дали е в голям град или в малко селце.

Направили сме онлайн книжарницата по такъв начин, че за клиентите да лесно и приятно пазаруването в нея. За тяхно удобство предлагаме различни начини за поръчка на учебници – през сайта, по телефона или с имейл. Клиентите могат да избират дали да поръчат нови или употребявани учебници. Разбира се, за наличностите на новите можем да гарантираме, тъй като може да ги вземем от издателствата или от борсите. Наличието на учебници втора употреба обаче е по-несигурно, тъй като за да имаме такива, трябва да сме ги изкупили от наши клиенти. Тъй като БГ Учебник има количества на склад от всички нови и употребявани учебници, почти няма случаи, в които да не сме успели да удовлетворим желанията на клиентите ни.

В онлайн магазина предлагаме основно учебници за 8, 9, 10, 11 и 12 клас, като те могат да бъдат както нови, така и втора употреба. Предлагаме и учебници за 5, 6 и 7 клас. Те се раздават безплатно в училищата и затова е трудно да се намерят употребявани учебници за тези класове, но ние имаме немалка част от тях. Останалите може да ги осигурим нови, което също е добър вариант, ако ученикът е загубил или скъсал своя учебник, а трябва да го върне в училището.

Предлагаме и всички учебни помагала, учебни тетрадки, атласи, сборници, тестове и други за всички класове от 5 до 12. Въпреки че от тях имаме употребявани в много добро състояние, доста ученици и родители избират да си ги купят нови.

В нашия онлайн магазин може да откриете и множество помагала за държавните зрелостни изпити (матури), както и такива за кандидатстване във висши училища.

Ако са Ви необходими нови или употребявани учебници и искате да си ги поръчате онлайн и да пристигнат директно във Вашия дом или офис, не се колебайте да направите своята поръчка в онлайн книжарницата uchebnici-borsa.com или да се свържете с консултантите на БГ Учебник по имейл или по телефон, за да получите най-добрата консултация за учебници.

Освен, че продава онлайн, БГ Учебник има и постоянни и временни книжарници и борси за учебници. В книжарницата в Люлин целогодишно може да откриете всички учебници, които са Ви необходими. А през септември и октомври отваряме временни борси за учебници в цяла София.

В момента тече кампания за изкупуване на стари учебници и учебни помагала. Ако имате учебници и няма да ги използвате, може да ни ги продадете. Възползвайте се от тази възможност още сега.

Вижте продължителността и условията на кампанията в нашата фейсбук страница www.facebook.com/BGUchebnik.Bookshop